OPSKRIFTER

AGERHØNERISOTTO (Også velegnet med kyllingbryst)
Ingredienser:
  • 8 agerhønebryst
  • 500 g risottoris
  • 8 agerhønelår m. fod
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g brune champignon
  • 1 l grønsagsboullion
  • Frisk parmesan
  • Olie og smør til stegning
  • Salt og peber
  • Frisk persille
  • Frisk trøffel
  • 1 dl hvidvin
  • En håndfuld friske ribs (kan undlades)
Fremgangsmåde:
  • Varm en gryde op med olie, og rist de hakkede rødløg. Tilsæt ris, og rør dem sammen med olie og løg.
  • Tilsæt hvidvin og boullion så risene er dækket - tilføj mere løbende.
  • Rist svampe med olie og smør. Når de har taget varme, tilsæt agerhønebryst skåret i skiver.
  • Bland det hele sammen i gryden. Tilsæt parmesan, salt og peber efter behov.
  • Rist agerhønelår i olie med salt og peber.
  • Anret risottoen med agerhønelår, frisk persille, friske ribs og riv frisk trøffel henover til sidst.

Find alle 30 opskrifter i kogebogen

Klik her

Læse mere om forfatteren

Klik her