OPSKRIFTER
AGERHØNERISOTTO (Også velegnet med kyllingbryst)
Ingredienser:
- 8 agerhønebryst
- 500 g risottoris
- 8 agerhønelår m. fod
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 250 g brune champignon
- 1 l grønsagsboullion
- Frisk parmesan
- Olie og smør til stegning
- Salt og peber
- Frisk persille
- Frisk trøffel
- 1 dl hvidvin
- En håndfuld friske ribs (kan undlades)
Fremgangsmåde:
- Varm en gryde op med olie, og rist de hakkede rødløg. Tilsæt ris, og rør dem sammen med olie og løg.
- Tilsæt hvidvin og boullion så risene er dækket - tilføj mere løbende.
- Rist svampe med olie og smør. Når de har taget varme, tilsæt agerhønebryst skåret i skiver.
- Bland det hele sammen i gryden. Tilsæt parmesan, salt og peber efter behov.
- Rist agerhønelår i olie med salt og peber.
- Anret risottoen med agerhønelår, frisk persille, friske ribs og riv frisk trøffel henover til sidst.

Find alle 30 opskrifter i kogebogen
Klik her
Læse mere om forfatteren
Klik her